led panel upotreba

Led panel ugradni 60x60 primer upotrebe

Led panel predstavlja idealno rešenje za sve vrste spuštenih plafona, tako da ova vrsta led svetiljki predstavlja odličan izbor za veliki broj objekata kao što su: prodavnice garderobe, maloprodajni objekti mešovite robe, apoteke, banke, poslovni prostori, kancelarije, javne ustanove itd.

Nažalost na našem tržištu u ponudi ima jako puno proizvoda koji su lošeg kvaliteta i netačnih karakteristika. Takvi proizvodi ne mogu postići željeni nivo osveljenja, a  zbog lošeg kvaliteta dešavaju se česti kvarovi i pregorevanja.

Na sreću postoje modeli koji su veoma pouzdani i sa kojima je moguće postići vrhunski nivo osvetljenja uz garantovan kvalitet.

 

Jedan od takvih modela je ugradni led panel iz naše ponude

NPN LED 43W 4200Lm 4000k V2

Za garanciju kvaliteta pobrinuo se jedan od vodećih proizvođača led osvetljenja NVC LIGHTING

U nastavku pogledajte primer upotrebe ugradnog led panela lošeg kvaliteta i ugradnog led panela NPN LED 43W NVC V2 

PRIMER 1

Za preporučeni nivo osvetljenja od 250 do 300 Luksa potrebno je 16 ugradnih led panela lošeg kvaliteta koji emituju količinu svetlosti od navodno 3400 do 3600 lumena (ove podatke treba uzeti sa rezervom jer su sigurno netačni)

Led panel upotreba

PRIMER 2

Za preporučeni nivo osvetljenja od 250 do 300 Luksa potrebno je samo 12 komada ugradnih led panela NPN LED 43W sa količinom svetlosti od 4200 Lumena. Kod ovog modela svetiljki možete biti sigurnu da su navedene karakteristike tačne

led panel upotreba

Za primer je korišćen poslovni objekat površine 100m2 sa standardnom visinom

Dakle ovde je više nego jasno koji led paneli imaju veće mogućnost, ako se tome još doda da su NPN LED paneli veoma kvalitetan i pouzdan proizvod onda je jasno koja led svetiljka predstavlja bolji izbor

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod budite slobodni i kontaktirajte nas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *